&TRADITION

You are here: Home - MERKEN - &TRADITION

 

Het prachtige merk &tradition heeft als doel een brug te slaan tussen traditionele ambachten en hedendaags design. De Noorse roots en tradities worden vertaald in moderne ontwerpen. Met respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen. De lamp Trash Me, gemaakt van papierpulp, is hiervan een goed voorbeeld. Wanneer de lamp niet meer gebruikt wordt, kan deze gemakkelijk opnieuw gerecycled worden. Denk ook aan de Shuffle Table MH1, die je helemaal op jouw manier in elkaar kunt zetten en refereert aan traditionele houtbewerking.

Door traditie te verbinden aan modern design heeft &tradition een bijzondere formule in handen die velen weten te waarderen. Vooral ook omdat &tradition een aantal beroemde designklassiekers in het assortiment heeft. Heruitgaven van de beroemde Flowerpot lamp of de Topan VP6 van Vernon Panton bijvoorbeeld. Maar het hoogtepunt is wat ons betreft de Mayor Sofa. Ontworpen in 1939 door Arne Jacobsen en Flemming Lassen, maar nog altijd actueel. Dat is pas tijdloos design.

De collectie van &Tradition beschikt over een retro look gecombineerd met exentrieke ontwerpen. Door meerdere &Tradition lampen met elkaar te combineren ontstaat er een ontzettend leuke sfeer. Design en kwaliteit uit Copenhagen! De &Tradition verlichting is een schitterende collectie vervaardigd uit verschillende materialen. Zo zijn er hanglampen van metaal, aluminium maar ook van glas. De verschillende hanglampen uit de collectie zijn zowel thuis als op de werkvloer te gebruiken. Een hanglamp van &Tradition zorgt altijd voor een mooie verlichting. De hanglampen collectie van &Tradition is zeer breed. Zo zijn er verschillende gekleurde hanglampen zoals de Flowerpot. Deze hanglamp is gebaseerd op de flowerpower tijd. Maar ook een aantal ronde hanglampen met een simplitisch design. Uiteraard bevat de collectie verlichting van &Tradition een aantal schitterende tafellampen. De designlampen bieden een mooie verlichting naast het bed of in het leeshoekje. De designlampen van &Tradition hebben een slim ontwerp en bieden een mooie verlichting in huis.

tradition

Back to top